Leverans­information

Fakta om vår service med kondomer hem i brevlådan!

Försändelsen

När du gör en beställning behandlas den och skickas vanligen ut nästföljande måndag. Sommartid och vid jul/nyår kan det ta lite längre tid innan vi skickar din beställning.
Kuvertet är ett standardkuvert med portot betalt och utan avsändare på utsidan. Om mottagaren inte finns på adressen kommer PostNord att öppna försändelsen och skicka den i retur till oss.

Ändra

Vill du ändra på din beställning och byta sort eller förlänga gör du det enklast själv genom att logga in på din kundprofil. Där kan du också ändra din adress eller avbryta.

Till vem

Vår service riktar sig till män som har sex med män samt till transpersoner och som har en postadress i Skåne. Tillhör du inte målgruppen ber vi dig ordna kondomer på annat sätt. Ofta har landsting och regioner gratis kondomer att hämta på ungdomsmottagningar, studenthälsan eller på hud/venmottagningen i ditt landsting.

Kostnad

Tillhör du någon av våra målgrupper? Kostnad för kondomerna: 0 kronor! Kostnad för porto: 0 kronor! Yippie!

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.