Behöver du prata?

Var du än träffar din partner så kan det vara bra att ha någon att snacka med. Vi finns här för dig.

banana

Har du frågor om sex?

Vi är toppen på att ta tester, men vi kan också mycket om sex och säkrare sex.
radgivning

Behöver du rådgivning?

Du är välkommen att komma hit för att bara ställa dina frågor eller diskutera det du går och funderar på, utan att ta test.
samtal

Kan jag ta med en partner?

Du kan komma till våra kuratorer själv eller med din partner. Vi kan möta många olika frågeställningar.
rfsl-talk

Samtal med kurator?

Vi erbjuder kostnadsfria behandlingssamtal på RFSL Rådgivningen Skåne.

Råd eller stöd!

radgivning

Rådgivning.

Vi är toppen på att ta tester, men vi kan också mycket om sex och säkrare sex. Du är givetvis välkommen att komma hit för att bara ställa dina frågor eller diskutera det du går och funderar på, utan att ta test. Både för dig som är hivpositiv eller hivnegativ. Kanske har du och dina sexpartners olika hivstatus? Vad besöket ska handla om är det alltid du som bestämmer.

rfsl-talk

RFSL Kurator.

RFSL Rådgivningen Skåne har en mottagning för dig som är homosexuell, bisexuell, pansexuell, trans, queer, intersex eller har någon i familjen, partner eller en nära vän som är. Det är inte alltid en kan sätta fingret på vad som är problemet eller hur en ska definiera sig. Det är ok, hör av dig så kan vi prata om det. Vi som arbetar på mottagningen är kuratorer med flera års erfarenhet av både samtal samt att leva och verka som hbtqi. Vi erbjuder en professionell kontakt, terapeutiska samtal, rådgivning och krisbearbetning. Vi arbetar såväl individuellt, med par som med grupper. Vad kontakten ska handla om är det alltid du som bestämmer.

You are using an old web browser. The site won't work as expected in your browser. Please upgrade your browser to increase your experience and safety.